Kineziológia tanfolyam III. szint
a képzés helyszíne: Budapest XI., Temesvár utca 12.
kezdés időpontja: Érdeklődjön az intézménynél
képzési napok és időpontok:
  • szerda 9:00 - 17:00
  • csütörtök 9:00 - 17:00
  • péntek 9:00 - 16:00
képzés időtartama: 3 nap
képzés díja: 45.000 Ft
képzés formája:
    nagycsoportos

Képzés leírása:

A kineziológia III. tanfollyam témája: a testkód.

Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják, s ma hozott döntéseink alapozzák meg jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk.

A „Three In One Concepts” (Három az egyben) a Test, a Tudat és a Lélek összekapcsolódását jelenti. Mikor összefogjuk önmagunk e három összetevőjét, elég magabiztosak leszünk ahhoz, hogy életünket jobbra fordítsuk, elég bizonyosak ahhoz, hogy pozitív hatást tegyünk azokra, akit szeretünk, és elég energiánk lesz ahhoz, hogy ezt a bolygót olyan világgá tegyük, amelyre igazán büszkék lehetünk!

A One Brain kineziológia egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén.

One Brain: a jobb és bal agyféltekénk különböző területek irányítását végzi. Érzelmi stressz esetén a bal agyfélteke átveszi az irányítást. Ha kiszabadulunk az érzelmi stressz állapotából, akkor képesek leszünk hatékonyan működni, mert a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása optimálisan képes együttműködni.
Izomteszteléssel kapunk visszajelzéseket a belső tudásból, mely gyors és megbízható eszköz az információk megszerzéséhez, azonosítani tudjuk a múlt traumás szituációit, amelyek a jelen idejű előrehaladást gátolják.

A One Brain módszer izomteszt segítségével korregresszióval a fogantatásig visszamenve dolgozik. A kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat, melyek összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és korrekciókkal feloldjuk ezeket a negatív emlékeket.

Oktató: Johnné Baki Mária

Jelentkezés feltétele:

  • Érettségi, Kineziológia I-II. tanfolyam elvégzése
Bővebb információ a képzésről
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!