• PINCÉR

    A harmadik évezred kommunikációs előrelépésével világunk erőteljesen felgyorsult. Ennek köszönhetően új termékek és szolgáltatások váltak, válnak ismerté világszerte. Az új televíziós csatornák élvezetes gasztronómiai műsorai is bizonyítják, hogy az országhatárok az étkezési kultúrában már kevésbé fellelhetőek. A cukrászat terén is érezhető ez a ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Pécs Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • SZAKÁCS

    A szakképzett szakács betartja a korszerű vendéglátás követelményeit és a vendégek által támasztott követelményeket. Összeállítja az étlapot, menüt, napi ajánlatot, megrendeli a szükséges nyersanyagot, előkészíti, feldolgozza. Elkészíti, adagolja, díszíti, tálalja az ételeket, irányítja a segédszemélyzet munkáját.

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Pécs Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • első
  • elöző
  • 1
  • következő
  • utolsó
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!