alkategóriák
- Vegyipar (3)
- Közgazdaság (pénzügy, számvitel, adózás) (82)
- Szépségápolás, divat (25)
- Egészségügyi és szociális képzések (50)
- Egyéb szolgáltatások (35)
- Elektrotechnika-elektronika (7)
- Élelmiszeripar (6)
- Építőipar - építészet (10)
- Gépészet (23)
- Számítástechnikai tanfolyamok (27)
- Képző- és iparművészet (3)
- Kereskedelem, marketing, PR, üzleti adminisztráció (93)
- Könnyűipar (1)
- Környezetvédelem, vízgazdálkodás (4)
- Közlekedés (4)
- Média, zene, divat, lakberendezés (16)
- Mezőgazdaság (13)
- Művészet és közművelődés (11)
- Oktatás (29)
- Ügyvitel (20)
- Vendéglátás, idegenforgalom (50)
- Pszichológia (1)
szűrők
partnereinknek
Szak- és felnőttképzés
25 találat
-
Szakács
Szakács képzésünk elméleti és gyakorlati órákat is tartalmaz. A szakképesítés tartalmát tekintve a szakács szakképesítéssel betölthető munkakörök: konyhafőnök, konyhafőnök helyettes, részlegvezető szakács, gyermekétkeztetési szakács,lángossütő, pecsenyesütő, halsütő. A tanfolyam elkezdéséhez 8 vagy 10 osztály elvégzése szükséges.Képzésünket heti ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára ARIADNE Szakképzési Iskola Budapest Folyamatosan Ár nélkül -
Diétás szakács képzés
A diétás szakács képzés tartalma: Valamennyi szakács szakképesítéssel rendelkező érdeklődő részére ajánljuk ezt a továbbképzést, melynek keretében széleskörű ismereteket sajátíthatnak el az alábbi témakörökben: táplálkozástani alapismeretek, tápanyag- és energiaszükséglet számítások, speciális étrendek összeállítása (fogyókúrás, vegetáriánus, ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára BFI Magyarország Felnőttképzési Szolgáltató Kft. Szombathely Folyamatosan Ár nélkül -
Szakács
A Szakács képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének egy olyan piacképes szakmát szerezni, amellyel nemcsak Magyarországon, de külföldön is kedvezőek az elhelyezkedési esélyek. A képzés során elsajátítható ismeretek étlap tervezés, összeállítás az idénynek és az étterem sajátosságainak megfelelően ételkészítési alap, kiegészítő, és befejező ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára Corvus Kft. Gödöllő Érdeklődjön az intézménynél 250.000 Ft
/alapképzés díja -
Diétás szakács
A diétás szakács alkalmazza az egészséges táplálkozás előírásait. A vendégek igényének, állapotának és betegségének megfelelően állítja össze az ételeket. Fogyókúrás, vegetáriánus, étrendeket állít össze, és készíti el, valamint különböző betegségeknek megfelelő étrendet állít étel készít.
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft Budapest XXI. Folyamatosan Ár nélkül -
Szakács továbbképzés
A Szakács továbbképzés tanfolyam sikeres elvégzését az iskolánk által kiállított tanúsítvány igazolja. A Szakács továbbképzés során oktatott szakmai modul: * Dél-tiroli konyha specialitásai + szakmai idegen nyelv: / német vagy olasz /
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára EFEB Felnőttoktatási Központ Kft. Budapest XI. Érdeklődjön az intézménynél 89.910 Ft
teljes díj -
Vendéglátó alapismeretek
Napjainkban a vendéglátás az egész világon meghatározó nemzetgazdasági ágazattá vált. Fontosságát alátámasztja, hogy mindennapjaink velejárója, egy ország kultúrájának meghatározó eleme. Tanfolyamunk kiváló lehetőség, hogy Ön hasznos tippekkel gazdagodjon a vendéglátás területén. A tanfolyam tartalma az ELO Könyvkiadó Kft. tananyagsorozata és az Európai ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára ELO cégcsoport Budapest Folyamatosan 7.000 Ft
/hónap -
Szakács
A szakács tanfolyamot mindazok részére ajánljuk, akik érdeklődnek a gasztronómia iránt, akik kedvet éreznek az ételkészítéshez, professzionális szinten szeretnék azt művelni. A szakács képzés célja a vendéglátó tevékenységet, termelést folytató gazdálkodó szervezetek egységeiben a rendelkezésre álló nyersanyagokból, fél és késztermékekből a napszaknak és az ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára Fény - Szoft Kft Sopron Érdeklődjön az intézménynél 125.000 Ft
/alapképzés díja -
Szakács
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül! Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán! Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal! Hétvégi tanfolyam időpontok! Átjárhatóság a tanfolyamok között! A gyakorlati képzés költsége benne van az árban! A gyakorlati helyszínt biztosítjuk! A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek! Ingyenes az első ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára FOCUS Oktatóközpont Budapest XIII. Érdeklődjön az intézménynél 249.700 Ft
/tanfolyam díja -
Szakács
A szakács képzés célja: A szakácsok különféle nyersanyagok, félkész és késztermékek felhasználásával dolgoznak. Előételek, hidegtálak, levesek, főzelékek, köretek, saláták, mártások, halból, vadból, szárnyasokból, sertés-, borjú-, birka- és marhahúsból húsételek, ételek készítését és összeállítását, tálalását végzik. Gazdálkodnak a ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Debrecen Érdeklődjön az intézménynél 120.000 Ft
/alapképzés díja -
Szakács tanfolyam (Bp., Esztergom-kv.)
A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Budapest XIV. Folyamatosan Ár nélkül -
SZAKÁCS
A szakképzett szakács betartja a korszerű vendéglátás követelményeit és a vendégek által támasztott követelményeket. Összeállítja az étlapot, menüt, napi ajánlatot, megrendeli a szükséges nyersanyagot, előkészíti, feldolgozza. Elkészíti, adagolja, díszíti, tálalja az ételeket, irányítja a segédszemélyzet munkáját.
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Folyamatosan Ár nélkül -
ÉTKEZDÉS
Az Étkezdés a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Folyamatosan Ár nélkül -
VENDÉGLÁTÓ ELADÓ
A Vendéglátó eladó a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Folyamatosan Ár nélkül -
VENDÉGLŐS
A Vendéglős a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Folyamatosan Ár nélkül -
Emelőgépügyintéző
A munkaterület leírása a hatályos Emelőgépek Biztonsági Szabályzata értelmében az emelőgép üzemeltetője a szabályzatban meghatározott feladatait, felelősségét és az ezzel összefüggő hatáskörét csak írásban ruházhatja át az irányítása alá tartozó megfelelő szakképesítésű személyre – emelőgép-ügyintézőre. Fontos tudni, hogy az 21/2010. (V.104) NFGM ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Folyamatosan Ár nélkül