• ÉTKEZDÉS

    Az Étkezdés a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • VENDÉGLÁTÓ ELADÓ

    A Vendéglátó eladó a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • VENDÉGLŐS

    A Vendéglős a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • Emelőgépügyintéző

    A munkaterület leírása a hatályos Emelőgépek Biztonsági Szabályzata értelmében az emelőgép üzemeltetője a szabályzatban meghatározott feladatait, felelősségét és az ezzel összefüggő hatáskörét csak írásban ruházhatja át az irányítása alá tartozó megfelelő szakképesítésű személyre – emelőgép-ügyintézőre. Fontos tudni, hogy az 21/2010. (V.104) NFGM ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • Cukrász

    A cukrász képzés célja: olyan, cukrász szakember képzése, aki az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása mellett a korszerű táplálkozáshoz mind jobban igazodó cukrászsüteményeket készít, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlói, megrendelői igényekre. A cukrász tanfolyam elvégzése után számtalan, ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Debrecen Érdeklődjön az intézménynél 120.000 Ft
    /alapképzés díja
    képzés részletei
  • első
  • elöző
  • 1
  • következő
  • utolsó
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!