• ÉTKEZDÉS

    Az Étkezdés a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Nyíregyháza Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • VENDÉGLÁTÓ ELADÓ

    A Vendéglátó eladó a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Nyíregyháza Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • VENDÉGLŐS

    A Vendéglős a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...

    Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára
    OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Nyíregyháza Folyamatosan Ár nélkül
    képzés részletei
  • első
  • elöző
  • 1
  • következő
  • utolsó
bezár

Iratkozz fel hírlevelünkre!