Vendéglátás, idegenforgalom Szakács, Vendéglátó és idegenforgalmi szakmenedzser, Vendéglős (5 találat)
alkategóriák
- Művészet és közművelődés (11)
- Környezetvédelem, vízgazdálkodás (4)
- Közgazdaság (pénzügy, számvitel, adózás) (82)
- Egészségügyi és szociális képzések (49)
- Egyéb szolgáltatások (35)
- Elektrotechnika-elektronika (7)
- Élelmiszeripar (6)
- Építőipar - építészet (10)
- Gépészet (23)
- Számítástechnikai tanfolyamok (27)
- Képző- és iparművészet (3)
- Kereskedelem, marketing, PR, üzleti adminisztráció (93)
- Könnyűipar (1)
- Közlekedés (4)
- Média, zene, divat, lakberendezés (16)
- Mezőgazdaság (13)
- Oktatás (29)
- Szépségápolás, divat (25)
- Ügyvitel (20)
- Vegyipar (3)
- Vendéglátás, idegenforgalom (50)
szűrők
partnereinknek
Szak- és felnőttképzés
5 találat
-
Szakács
A szakács képzés célja: A szakácsok különféle nyersanyagok, félkész és késztermékek felhasználásával dolgoznak. Előételek, hidegtálak, levesek, főzelékek, köretek, saláták, mártások, halból, vadból, szárnyasokból, sertés-, borjú-, birka- és marhahúsból húsételek, ételek készítését és összeállítását, tálalását végzik. Gazdálkodnak a ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Debrecen Érdeklődjön az intézménynél 120.000 Ft
/alapképzés díja -
ÉTKEZDÉS
Az Étkezdés a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül -
VENDÉGLÁTÓ ELADÓ
A Vendéglátó eladó a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül -
VENDÉGLŐS
A Vendéglős a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül -
Emelőgépügyintéző
A munkaterület leírása a hatályos Emelőgépek Biztonsági Szabályzata értelmében az emelőgép üzemeltetője a szabályzatban meghatározott feladatait, felelősségét és az ezzel összefüggő hatáskörét csak írásban ruházhatja át az irányítása alá tartozó megfelelő szakképesítésű személyre – emelőgép-ügyintézőre. Fontos tudni, hogy az 21/2010. (V.104) NFGM ...
Tanfolyamot tartó intézmény képzés helye képzés időpontja képzés ára OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Debrecen Folyamatosan Ár nélkül
- első
- elöző
- 1
- következő
- utolsó